Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove,”Ibica”, ”Kralj lavova” i “Čelično nebo 2”.

Arena Cineplex

Film “Ibica”, reditelja Arnaud Lemort, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Filip i Kerol, dve razvedene osobe, koje su se upravo upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, je spreman da učini bilo šta kako bi proveo vreme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa najstarijim sinom – ako on diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor.

Film “Ibica” možete pogledati u terminima od 17:50 po ceni od 350 dinara.

Video: UniFrance

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cinestar predstavlja film “Kralj lavova”, reditelja Jon Favreau, u glavnim ulogama Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta.

Film “Kralj lavova”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Walt Disney Studios

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Čelično nebo 2”, reditelja Timo Vuorensola, u glavnim ulogama Udo Kier, Julia Dietze, Lara Rossi, Vladimir Burlakov, Tom Green.

Novi nastavak smešten je u 2047. godinu, 29 godina nakon što je nuklearni rat između Zemlje i nacista na Mesecu uništio uslove za život na Zemlji. Poslednji preživeli Zemljani napali su Neomeniju, bivšu nacističku bazu na tamnoj strani Meseca, gde se bore u koegzistenciji s nacistima koji žive u toj bazi u kojoj je zvanična religija džobsizam, formirana oko mišljenja Stiva Džobsa. Podstaknuti ovim napadom, nacisti se nakon duge faze mirovanja spremaju za osvajanje sveta.

Film “Čelično nebo 2”, prikazuje se u 20:30 po ceni od 400 dinara.

 

Video: Iron Sky

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments