(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, ”Ibica”, ”Kralj lavova” i “Vučiji zov”.

Arena Cineplex

Film “Ibica”, reditelja Arnaud Lemort, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Filip i Kerol, dve razvedene osobe, koje su se upravo upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, je spreman da učini bilo šta kako bi proveo vreme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa najstarijim sinom – ako on diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor.

Film “Ibica” možete pogledati u terminima od 17:50 po ceni od 350 dinara.

Video: UniFrance

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Kralj lavova”, reditelja Jon Favreau, u glavnim ulogama Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta.

Film “Kralj lavova”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Walt Disney Studios

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Vučiji zov”, reditelja Antonin Baudry, u glavnim ulogama Omar Sy, François Civil, Mathieu Kassovitz.

Ova pomorska akcija spojila je Mathieu Kassovitza (Čudesna sudbina Amelije Pulen, Grimizne reke i Mržnja), Omara Sy-a (The Intouchables, Jurassic World, X-Men: Days of Future Past) i mladog glumca François Civil (As Above, So Below; Frank, Moliere) napetom trileru sa elementima drame. Radnja filma smeštena je u bliskoj budućnosti u kojoj se posada jedne podmornice suočava sa ozbiljnim problemom. Mladi oficir poseduje izvanredan sluh kojim može da prepozna svaki zvuk koji čuje.

Film “Vučiji zov”, prikazuje se u 20:05 i od 22:15 po ceni od 400 dinara.

Video: OFFICIAL TRAILERS

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: