Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Neboder” i “Mama Mia”.

Arena Cineplex

Film “Neboder”, reditelja Rawson Marshall Thurbera u kojem glavne uloge tumače   JDwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer, sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

Film “Neboder”, možete pogledati u terminima od 18:30,  22:40 po ceni od 350 dinara.

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film „Mama Mia”, reditelja Ol Parker-a, u glavnim ulogama, Lily James, Christine Baranski, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan.

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Film „Mama Mia”, prikazuje se u 15:45, po ceni od 350 dinara, 18:00, po ceni od 430 dinara, 19:00 po ceni od 400 dinara, 20:15 po ceni od 430 dinara, 21:15 po ceni od 400 dinara, 22:30 po ceni od 430 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: ONE Media

Video: Universal Pictures

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments