Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove, ”Njen miris”, ”Pad anđela” i “Vilijeva planeta – sinh”.

Arena Cineplex

Film “Njen miris”, reditelja Alex Ross Perry, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Pank heroina Beki (Elisabet Mos) se bori sa alkoholizmom i samodestruktivnim porivima, dok pokušava da ponovo povrati onu inspirativnu energiju zbog koje je njen bend nekada bio poznat. Pored propalog braka i karijere, ona pokušava da se fokusira na pozitivno, na snimanje novog albuma i na buduće koncerte, kako bi sačuvala svoje dete od iste budućnosti. Radnja filma smeštena je u devedesete godine prošlog veka, a sam reditelj je rekao da inspiracija za film nije bila samo jedna muzičarka, već njih nekoliko koje su obeležile pank rok, grandž i alternativnu scenu u to vreme. Elisabet Mos je nakon velikog uspijeha(uspeha) serije Mad man i sedam nominacija za Emmy (uključujući i jednu za Top of the Lake)¸ osvojila ovu nagradu za fantastičnu glumu u HBO seriji Sluškinjina priča. Kao jedna od najekspresivnijih televizijskih glumica, kritičari joj najavljuju osvajanje velikog platna upravo ovim filmom.

Film “Njen miris” možete pogledati u terminima od 22:30 po ceni od 350 dinara.

 

Video: Voltage Pictures

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Pad anđela”, reditelja Ric Roman Waugh, u glavnim ulogama Gerard Butler, Morgan Freeman, Holt McCallamy, Tim Blake Nelson, Danny Huston možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Džeraldom Batlerom i oskarovcem Morganom Frimanom u glavnim ulogama.

Film “Pad anđela”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Vido:Movieclips Trailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Vilijeva planeta – sinh”, reditelja Eric Tosti.

Nakon što je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelja. Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije.
Film “Vilijeva planeta”(sinhronizovano),  prikazuje se u 12:05 po ceni od  330 dinara i u 15:55 po ceni od 490 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments