Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Rambo:Do poslednje kapi krvi”, “Ukleto” i “Dora i izgubljeni zlatni grad”.

Arena Cineplex

Film “Rambo:Do poslednje kapi krvi” režisera Adrian Grunberg, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Usprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone, je jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu – donosi petu ekranizaciju kultne akcione priče o ratniku Rambu. Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone ) preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.

Film “Rambo:Do poslednje kapi krvi” možete pogledati u terminima 17:30 i 22:30 časova.

Video: Blitz Film Srbija

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Ukleto” režisera Scott Beck, Bryan Woods u glavnim ulogama Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell, Shazi Raja.

Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

Video: Taramount

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Dora i izgubljeni zlatni grad” reditelja James Bobin, u glavnim ulogama Isabela MonerBenicio Del ToroMichael PenaEva Longoria.

Inspirisan uspešnom i voljenom serijom, u bioskope nam stiže igrani flm koji prati dogodovštine tinejdžerke Dore koja sa svojim najboljim drugarom, majmunčetom Butsom i rođakom Dijegom kreće u lude avanture.

Video: Taramount

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments