Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Gde si pošla Bernadet?”, “Porodica Adams” i “Dr. Sleep”.

Arena Cineplex

Film “Gde si pošla Bernadet?” režisera Richard Linklater, u glavnim ulogama  možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Bernadet Foks  nije na dobrom glasu. Njen muž, IT genije, uvek  je video kao urnebesnu, lako zapaljivu, nadarenu ali pomalo i nesređenu suprugu. Kolege su je smatrali talentovanim  i ambicioznim arhitektom , a za svoju je 15-godišnju ćerku Bernardet je  uvek bila najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama. Ali, Bernadet odjednom nestane. A njena  ćerka Bi mora krenuti na putovanje do kraja sveta kako bi je pronašla.

Film “Gde si pošla Bernadet?” možete pogledati u terminima od 17:10, 22:20 po ceni od 350dinara.

Video:Movieclips Trailers

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Porodica Adams”, reditelja Greg Tiernan, Conrad Vernon, u glavnim ulogama Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Aimee Garcia.

Spremite se da pucketate prstima!
Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

Film “Porodica Adams”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Movieclips Trailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Dr. Sleep”, reditelja Icíar Bollaín, u glavnim ulogama Carlos Acosta, Santiago Alfonso, Keyvin Martínez, Edlison Manuel Olbera Núnez.

Stiven King je 2013. godine javnosti predstavio roman Doctor Sleep i objasnio da je reč o nastavku kultne priče The Shining (Isijavanje) koju je proslavio Džek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika.
Doktor Sleep, odnosno dečak Deni Torens iz Isijavanja, u ovom je filmu četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca.
Torens  počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upozna mladu devojku koja takođe ima “sjajne” moći.

Film “Dr. Sleep”,  prikazuje se od 20:00, po ceni od 400 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments