Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Raširi krila”, “Bitka za Midvej” i “Le Man ’66: Slavna 24 sata”.

Arena Cineplex

Film “Raširi krila” režisera Nicolas Vanier, u glavnim ulogama Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey, Lilou Fogli možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Priča se odvija između oca i sina, Kristiana  i Tomasa. Kristian  proučava divlje guske i radi na svom životnom projektu: želi zaštititi ugroženu vrstu ptica i naučiti ih kako da migriraju. Koristeći svoj ultralaki avion, vodiće ih od Norveške do Francuske, duž sigurnih migracijskih puteva. Njegov je sin Tomas  skeptičan prema očevim budalastim planovima, ali kako je zaglavio na farmi svog oca, tinejdžer ipak odlučuje da provede neko vreme sa pticama. Postupno se Tomas povezuje s guskama i počinje se brinuti o njima, a otac i sin kreću na najlepše zajedničko putovanje .

Film “Raširi krila” možete pogledati u terminima od 18:30 po ceni od 350 dinara.

Vido: UniFrance

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Bitka za Midvej” režisera Roland Emmerich, u glavnim ulogama Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Nick Jonas.

Bitka kod Midveja započela je 4. aprila 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobeda SAD protiv Japana za vreme Drugog svetskog rata. Tokom četverodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD uspela je da uništi i četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica je do tada bila nepobediva.

Film “Bitka za Midvej”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Movieclips Trailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Le Man ’66: Slavna 24 sata”, reditelja James Mangold.

Dobitnici nagrade Oskar Met Dejmon i Kristijan Bejl glavni su glumci ove istinite priče Studija 20th Century Fox-a o dva desidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka. Film “Le Man ’66: Slavna 24 sata“ beleži vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Matt Damon) i britanskog vozača Kena Majlsa (Christian Bale) koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog mešanja i njhovih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobednika svetskog prvenstava Francuske u Le Manu – Ferarija.

Film “Le Man ’66: Slavna 24 sata”, prikazuje se u 14:35 po ceni od 330 dinara, 16:40 po ceni od 360 dinara, 18:10 po ceni od 715, 19: 45 i u 22:45 po ceni od 430 dinara.

Video:20th Century Fox

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments