Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Džeksi”, “Koža” i “Čovek koji je kupio mesec”.

Arena Cineplex

Film “Džeksi” režisera Jon Lucas, Scott Moore, u glavnim ulogama Rose Byrne, Michael Peña, Adam Devine, Alexandra Shipp možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Od scenarista hit komedije MAMURLUK dolazi novi urnebesni hit Džeksi.
Priča prati Fila  koji ima ozbiljan problem s zavisnošću – naime, zavisan je o svom pametnom telefonu. Fil  nema prijatelja, a nema ni devojku, ali će mu se Facebook status vrlo brzo promeniti kada je primoran da svoj stari telefon zameni sa novim modelom, koji ima neočekivane „napredne” funkcije…
Džeksi, nova digitalna asistentkinja , ubrzo postaje njegov Life coach i brine se za sva područja Filovog života…baš sva.

Film “Džeksi” možete pogledati u terminima od 20:15 i od 21:50 po ceni od 350 dinara.

Video:Movieclips Trailers

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Koža” režisera Guy Nattiv, u glavnim ulogama Jamie Bell, Danielle Macdonald, Vera Farmiga, Bill Camp, Mike Colter.

Brajon Vajdner je bio jedan od najtraženijih skinhedsa na FBI-ovoj listi. Zastrašujuće rasističke tetovaže kojima je pokriven od glave do pete simbolizuju zločine iz mržnje. Kada upoznaje Džuli i njene tri mlade kćeri, osećaj očinstva i odgovornosti ga snažno podstiču da napusti pokret i život pun mržnje. Njegova odluka je dočekana na nož od strane njegove bivše bande koja mu preti smrću dok on pokušava da preokrene svoj život. Uz pomoć FBI-ja, imao je čak 25 brutalnih operacija uklanjanja tetovaža u zamenu za razotkrivanje zločina na koji se svaka pojedinačna tetovaža odnosi.

Film “Koža”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Movieclips Trailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Čovek koji je kupio mesec”, reditelja Paolo Zucca.

Komedija Čovek koji je kupio mesec je najgledanija domaća komedija u italijanskim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka je napisao i scenario za svoj film. Radnja filma smeštena je u njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara (Lazar Ristovski), koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti mesec. A, zna se da Sardinjani uvek održe svoje obećanje.

Film “Čovek koji je kupio mesec”, prikazuje se u 18:15 po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments