Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Prošlog Božića”, “Profesori dileri  ” i “4 ruže”.

Arena Cineplex

Film “Prošlog Božića” režisera Paul Feig, u glavnim ulogama Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Kejt (Emilija Klark) napušta London usled niza loših odluka, praćena zveckanjem praporaca na njenim cipelama, što je još jedna iritrajuća posledica toga što je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtne barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, ništa ne polazi za rukom za ovo dvoje. Ali, ponekad, moraš pustit sneg da padne, slušat svoje srce i imat vere.

Film “Prošlog Božića” možete pogledati u terminima od 18:05, 20:15 i od 22:00 po ceni od 350 dinara.

Video:Universal Pictures

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Profesori dileri”, reditelja Joachim Rønning, u glavnim ulogama Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Prijatelji od školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo su trojica visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su usled ekonomske krize ostali bez posla.
Bez posla i bez novca, njih trojica dolaze na ideju kao odgovor na sve njihove probleme: projekat na kojem Pedro već godinama radi – multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava. Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da, diplomirani ekonomista, hemičar i filolog, nisu uopšte kvalifikovani na ono što ih na tom putu čeka.

Film “Profesori dileri”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: VaDeTrailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “4 ruže”, reditelja Vasilije Nikitović.

Film “Četiri ruže” je krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

 

Film “4 ruže”, prikazuje se u 18:20, 20:30 i od 22:25 po ceni od 400 dinara.

 

 https://youtu.be/1j7E3Tl5BWU

Video: Četiri Ruže Film

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments