Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Džumandži: Sledeći nivo 3D”, “4 ruže” i “Umeš li da čuvaš tajnu?”.

Arena Cineplex

Film “Džumandži: Sledeći nivo 3D” režisera Jake Kasdan, u glavnim ulogama Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U filmu Džumandži ekipa se vratila, ali su se pravila igre promenila. Kad ponovno uđu u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Film “Džumandži: Sledeći nivo 3D” možete pogledati u terminima od 13:45 po ceni od 370 dinara, 18:00 po ceni od 450 dinara, 19:45 i od 22:05 po ceni od 480 dinara.

Video: Sony Pictures Entertainment

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film 4 ruže”, reditelja Vasilija Nikitovića, u glavnim ulogama Milos Samolov, Boris Milivojevic, Srdjan ‘Zika’ Todorovic možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Film “Četiri ruže” јe krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Film “Četiri ruže, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Četiri Ruže Film

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Umeš li da čuvaš tajnu”, reditelja Vasilije Nikitović.

Romantična komedija o devojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće videti, ipak vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa. Ema, mlada marketinška asistentkinja  u velikoj korporaciji, pri povratku sa svog prvog, i to neuspešnog poslovnog putovanja, mora se suočiti i sa strahom od aviona. Ulaskom aviona u turbulenciju, strah je sasvim obuzima i ona ispriča  sve svoje tajne stranom muškarcu sa sedišta. Ipak , avion sretno sleće, a Ema sutradan ponovno susreće jučerašnjeg suputnika, i to u firmi u kojoj je zaposlena..

 

Film “Umeš li da čuvaš tajnu”, prikazuje se u 18:20, 20:30 i od 22:25 po ceni od 400 dinara.

 

Video: ONE Media

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments