Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Sluga”, “One su bombe” i “Ailovo putovanje – sinh”.

Stigli su praznični filmovi, pregršt naslova za decu, jelka je okićena i nedostaje još samo Deda Mraz, zato ovaj vikend u bioskopu Arena Cineplex Druženje sa Deda Mrazom i zabava za najmlađe.

Tradicionalno i ove godine, bioskop Arena Cineplex obradovaće najmlađe za koje je organizovana NEDELJA SA DEDA MRAZOM! Osim što će uživati u najnovijim crtaćima, od 26. do 31. decembra od 12 do 14 časova najmlađi posetioci bioskopa družiće se i sa Deda Mrazom sa kojim će imati priliku i da se fotografišu!

Arena Cineplex

Film “Sluga” režisera Klim Šipenko, u glavnim ulogama Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Film “Sluga” možete pogledati u terminima od 18:00, 20:00 i od 22:15 po ceni od 350 dinara.

Video: Stars Media International

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “One su bombe”, reditelja Jay Roach, u glavnim ulogama Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman, John Lithgow možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca – ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Film “One su bombe, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Lionsgate MovieS

 

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Ailovo putovanje – sinh”, reditelja Guillaume Maidatchevsky.

Film govorio borbi za opstanak malog divljeg jelena, krhkog i ranjivog da odgovori na sve izazove koje pred njega stavlja prva godina njegovog života. Priča je smeštena u srce veličanstvenih pejzaža Laponije.

 

Film “Ailovo putovanje – sinh”, prikazuje se u 11:15, po ceni od 270 dinara i od 13:00 po ceni od 330 dinara.

 

Video: UniFrance

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments