Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje 3D” za najmlađe i “Neboder”.

Arena Cineplex

Film “Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje 3D” za najmlađe, reditelj Genndy Tartakovsky, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata opčinio decu (i njihove roditelje) širom sveta, u trećem nastavku naziva Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje zabavniji nego svi njegovi predhodnici.

Film “Hotel Transilvanija 3 – Odmor počinje 3D”, možete pogledati u terminima od 14:30 po ceni od 370 dinara, od 16:30 po ceni od 370 dinara i od 18:30 po ceni od 450 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Neboder”, reditelja Rawson Marshall Thurbera u kojem glavne uloge tumače JDwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber.

Bivši FBI agent zadužen za talačke krize i ratni veteran, Sojer, sada radi kao obezbeđenje visokih zgrada. Na svom zadatku u Kini otkriće da najviša i najbezbednija zgrada na svetu završava u plamenu. Dok čovek za kojim se traga beži, Sojer će morati da pronađe odgovorne za požar i spasi svoju porodicu, zarobljenu u neboderu.

Film “Neboder”, prikazuje se u 18:25 i 22:30 po ceni od 400 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: Sony Pictures Entertainment

Video:Universal Pictures

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments