Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Invazija”, “Dulitl” i “1917”.

Arena Cineplex

Film “Invazija” režisera Fedor Bondarchuk, u glavnim ulogama  Alexandre Petrov, Oleg Menshikov, Irina Starshenbaum možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Ruska naučno fantastična utopija “Invazija” biće premijerno prikazana 09. januara. U ovom filmu jednu od glavnih uloga tumači čuveni Oleg Menšikov (“Sibirski berberin”, “Varljivo Sunce”), kao i Aleksander Petrov, domaćoj publici poznat po ulozi Saše u hit filmu “Led”. Radnja se odvija tri godine nakon pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvek je promenila život devojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovečanstvo. Ono čega ljudi još uvek nisu svesni jeste da će uskoro doživeti novi susret.

Film “Invazija” možete pogledati u terminima od 22:30 po ceni od 350 dinara.

 

Video: KinoCheck International

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Dulitl”, reditelja Stephen Gaghan, u glavnim ulogama Robert Downey Jr., Tom Holland, Emma Thompson možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Film “Dulitl”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Movieclips Trailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “1917”, reditelja Sam Mendes, u glavnim ulogama Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Colin Firth.

Oskarom nagrađeni reditelj Sem Mendez, poznat po velikim hitovima poput Vrtloga života, Skyfall i Spectre, predstavlja spektakl o Prvom svetskom ratu jednostavnog naziva 1917. Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobijaju naizgled nemoguću misiju. U trci protiv vremena moraju preći neprijateljsku teritoriju i dostaviti poruku koja će zaustaviti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika. Oskarovac Mendes u filmu prikazuje zaista fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene koje nismo do sada imali prilike da vidimo na velikom platnu.

 

Film “1917”, prikazuje se u 17:00, 19:30 po ceni od 400 dinara, od 20:25 po ceni od 715 dinara, od 21: 45 po ceni od 400 dinara i od 22:45 po ceni od 715 dinara.

 

Video:Universal Pictures

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments