Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Sluga”, “Parazit” i “Loši momci zauvek”.

Arena Cineplex

Film “Sluga” režisera Klim Šipenko, u glavnim ulogama Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Film “Sluga” možete pogledati u terminima od 17:45, 20:00, 22:15 po ceni od 350 dinara.

Video: Cineplexx Srbija

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Parazit”, reditelja Bong Joon-ho, u glavnim ulogama Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi, Hye-jin Jang možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Četvoročlana porodica Ki-tak veoma je složna iako živi u siromaštu. Nezaposlenost sva četiri člana polako vodi porodicu u ponor, ali pojavljuje se tračak nade kada najstarijeg sina Ki-vua prijatelj, student prestižnog fakulteta, preporuči za dobro plaćen posao u kući imućne porodice Park. Pristižući u porodicu IT stručnjaka na intervju, Ki-vu nailazi na prelepu mladu damu. Nakon njihovog prvog sastanka neprekidan niz nesporazuma preprečiće se između ove dve porodice.

Film “Parazit”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Madman Films

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Loši momci zauvek”, reditelja Adil El Arbi & Bilall Fallah, u glavnim ulogama Will Smith, Martin Lawrence, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens.

Loši momci Majk Lauri (Vil Smit) i Markus Burnet (Martin Lorens) su opet zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku ,,Loši momci zauvek”. Ovog puta naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi I opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

 

Film “Loši momci zauvek”, prikazuje se u 13:55 od 330dinara, 16:40 po ceni od 645 dinara, od 17:40 po ceni od 430 dinara, od 19:00 po ceni od 715 dinara i od 20:10 po ceni od 400 dinara i od 22:05 po ceni od 430 dinara.

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments