Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Gospoda”, “Male žene” i “Žao nam je što smo vas propustili”.

Arena Cineplex

Film “Gospoda” režisera Guy Ritchie, u glavnim ulogama  Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Od reditelja Gaja Ričija , dolazi nova sofisticirana akciona komedija s velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama. Američki iseljenik Miki Person (Matthew McConaughey) je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da se zaujek želi povući iz tog posla, pokreće se niz zavera, i podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Film “Gospoda” možete pogledati u terminima od 17:30, 20:15, 22:15 po ceni od 350 dinara.

Video:Movieclips Trailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Male žene”, reditelja Greta Gerwig, u glavnim ulogama Florence Pugh, Emma Watson, Saoirse Ronan, Eliza Scanlen, Meryl Streep možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je večna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mesto pod suncem.

Film “Male žene”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Movieclips Trailers

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Žao nam je što smo vas propustili”, reditelja Ken Loach, u glavnim ulogama Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor.

Riki i njegova porodica vode tešku borbu s dugovima još od finansijskog sloma 2008. Priliku da ih se oslobode dobijaju kada se Riki zaposli kao dostavljač. Kao i posao junakove supruge, negovateljice, posao dostavljača je težak. Porodična veza je snažna sve do trenutka kada im se poslovni putevi raziđu, tada dolazi do sloma.

 

Film “Žao nam je što smo vas propustili”, prikazuje se u 18:40  po ceni od 400 dinara.

 

Video: Entertainment One UK

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments