Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Marica i Ivica”, “Parazit” i “K’o šef”.

Arena Cineplex

Film “Marica i Ivica” u glavnim ulogama Sophia Lillis, Alice Krige i Jessica De Gouw možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natera da napuste vlastiti dom i krenu u šumu u potragu za hranom. Deca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mestom za spavanje te im se to učini kao idealno mesto za odmor. Ubrzo, počinju da primećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju izbijati na površinu.

Film “Marica i Ivica” možete pogledati u terminima od 17.15, 20.10 i 22.10 časova po ceni od 350 dinara.

Video: Blitz Film Srbija

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Parazit”, reditelja Bong Joon-ho, u glavnim ulogama Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi, Hye-jin Jang možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Četvoročlana porodica Ki-tak veoma je složna iako živi u siromaštu. Nezaposlenost sva četiri člana polako vodi porodicu u ponor, ali pojavljuje se tračak nade kada najstarijeg sina Ki-vua prijatelj, student prestižnog fakulteta, preporuči za dobro plaćen posao u kući imućne porodice Park. Pristižući u porodicu IT stručnjaka na intervju, Ki-vu nailazi na prelepu mladu damu. Nakon njihovog prvog sastanka neprekidan niz nesporazuma preprečiće se između ove dve porodice.

Film “Parazit”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Madman Films

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “K’ o šef”, reditelja Miguel Arteta, u glavnim ulogama Rose ByrnTiffany Haddish i Salma Hayek.

Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske problem, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetiče industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko lepote, izgleda da postaje ružan.

Film ”K’o šef”, prikazuje se u 20 časova po ceni od 340 dinara.

Vide: Taramount

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments