Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Otac”, “Napred” i “Nevidljivi čovek”.

Arena Cineplex

Film “Otac” režisera Srđana Golubovića, u glavnim ulogama Boris Isaković, Goran Bogdan, Nikola Rakočević, Ljubomir Bandović, Nada Šargin možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Otac je priča o čoveku kome oduzimaju decu zbog njegovog siromaštva. To je priča o gubitniku, otpadniku i poniženom čoveku koji kroz svoje putovanje peške od sela na jugu Srbije do prestonice, sa jednog kraja zemlje na drugi, iz protesta, dostojanstva i želje da se dokaže sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

Film “Otac” možete pogledati u terminima od 18:00 i od 20:15  po ceni od 350 dinara.

Video: The Match Factory

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Napred”, reditelja Dan Scanlon, animiranu komediju za najmlađe možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Smešten u svet fantazije, film NAPRED prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.

Film “Napred”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

 

 

Video: Pixar

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Nevidljivi čovek”, reditelja Leigh Whannell, u glavnim ulogama Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge.

Zarobljena u nasilnoj vezi sa bogatim i briljantnim naučnikom koji je kontroliše, Sesilija Kes beži u gluvu noć kako bi se sakrila. U tome joj pomaže sestra, prijatelj iz detinjstva i njegova ćerka tinejdžerka. Sesilija dobija vest o samoubistvu bivšeg dečka koji je zlostavljao i shvata da joj je ostavio ogromnu količinu svog bogatstva, ali počinje da sumnja da je njegova smrt prevara. Niz jezivih slučajnosti postaje smrtonosan i preteći za ljude koje ona voli. Sesilija će očajnički pokušati da dokaže da je proganja neko koga niko ne može da vidi.

Film “Nevidljivi čovek”, prikazuje se u 18:30, od 21:00(po ceni od 430 dinara) i od 22:40  po ceni od 400 dinara.

Video: Movieclips Trailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments