Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Špijun koji me je šutnuo” za najmlađe i “Pravednik 2”.

Arena Cineplex

Film “Špijun koji me je šutnuo”, reditelj Susanna Fogel, u glavnim ulogama Mila Kunis, Sam Huntington, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Dve tridesetogodišnjakinje iz Los Andjelesa , nađu se upletene u neočekivanu svetsku zaveru, kada se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubicama za petama. Njih dve odmah kreću u akciju, bežeći preko Evrope sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas sveta.

Film “Špijun koji me je šutnuo”, možete pogledati u terminima od 20:20 po ceni od 350 dinara, od 22:25 po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Pravednik 2”, reditelja Antoine Fuqua u kojem glavne uloge tumače Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill.

Nastavak filmskog hita „The Equalizer“ iz 2014. godine – film o zaveri i osveti. Nakon prvog „Pravednika“ u kom smo upoznali Roberta Mekola, bivšeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica koji je lažirao sopstvenu smrt kako bi ostatak života proveo u miru a to mu na kraju nije pošlo za rukom. U nastavku filma „Pravednik 2“ nastavlja da radi ono što najbolje zna, bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj zaveri, on se upušta u osvetu. Tokom svoje osvetničke misije sreće se s najiskusnijim ubicama a možda čak i sebi jednakima. Ali njemu je strah je nepoznanica. On rešava probleme koje slabiji ne mogu sami da reše, jer on je pravednik.

Film “Neboder”, prikazuje se u 15:00 po ceni od 350 dinara, prikazuje se u 17:30 po ceni od 430 dinara,  od 20:00 po ceni od 430 dinara, od 21:25 po ceni od 715 dinara, od 22:30 po ceni od 430 dinara.

 

 

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Video: Sony Pictures Entertainment

Video: Lionsgate Movies

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments