(VIDEO) Šta pogledati za vikend u novosadskim bioskopima?

       

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Rat s dekom”, “After: Posle Sudar” i “Veličanstveni gubitnici”.

Arena Cineplex

Film “Rat s dekom” režisera Tim Hill, vnim ulogama možete Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Piter je presrećan što će deka doći da živisa njima. Biće presrećan do trenutka u kom će shvatiti da se deka ne useljava samo u njihovu kuću, već i u njegovu sobu! To znači da se Piter preseljava na jezivi tavan. Iako voli svog deku, Piter voli i svoju sobu, tako da nema izbora već da objavi rat! Uz pomoć svog druga Piter pravi strategiju kako da natera deku da se preda i vrati mu sobu. Međutim, deka je opasniji nego što izgleda i ima svoj plan..

Film “Rat s dekom” možete pogledati u terminima od 18:15, 20:10 i od 22:15 po ceni od 350 dinara.

Video:Movieclips Trailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “After: Posle Sudar”, reditelja Roger Kumble, u glavnim ulogama Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Dylan Sprouse, Selma Blair, Charlie Weber možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije Pedest nijansi sive.

Film “After: Posle Sudar”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:FilmSelect Trailer

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Veličanstveni gubitnici”, reditelja Sebastián Borensztein, u glavnim ulogama Ricardo Darín, Chino Darín, Luis Brandoni, Verónica Llinás.

“Veličanstveni gubitnici”, najgledaniji film 2019. godine u Argentini, sa više od dva miliona gledalaca, okupili su prvi put na velikom platnu oca i sina – nagrađivanog glumca Rikarda Darina i mladu glumačku zvezdu, počasnog gosta prošlogodišnjeg FEST-a, Ćina Darina. Radnja avanturističke krimi-komedije, nastale prema romanu Eduarda Saćerija “La noche de la Usina”, smeštena je tokom argentinske ekonomske krize (1998-2002).

Film “Veličanstveni gubitnici”, prikazuje se u 18:45 po ceni od 400 dinara.

Video: Warner Bros. Pictures Argentina

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments