Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Mulan 3D”, “Pinokio” i “Tenet”.

Arena Cineplex

Film “Mulan 3D” režisera Niki Caro, vnim ulogama možete Yifei Liu, Donnie Yen, Jet Lipo gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim. Neustrašiva mlada žena rizikuje sve što ima, zbog ljubavi prema svojoj porodici i državi i postaje jedan od najvećih ratnika za koje je Kina ikada čula.

Film “Mulan 3D” možete pogledati u terminima od 13:00 po ceni od 400 dinara, 15:30 i od 17:00 po ceni od 450 dinara, od 20:15 i od 22:20 po ceni od 480 dinara.

Video: Walt Disney Studios

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Pinokio”, reditelja Matteo Garrone, u glavnim ulogama Roberto Benigni, Federico Ielapi, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini možete pogledati u bioskopu Cineplexx Promenada.

Kao i svako dete, Pinokio je radoznao, a o svetu u kom živi uči iz svojih pokušaja i grešaka. Posedujući urođenu dečiju hrabrost, Pinokio postaje ono što je i trebalo da bude – pravi dečak. Film „Pinokio“ reditelja Matea Garona kreće se u carstvu koje je istovremeno realno i fantastično, u ruralnoj, bezvremenoj Italiji koja obiluje zemljom, morem, seoskim okruženjem.

Film “Pinokio”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video:Movie Coverage

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Tenet”, reditelja Christopher Nolan, u glavnim ulogama John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Himesh Patel.

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcijski blokbaster koji je režirao i napisao fantastični Kristofer Nolan, poznat po mega uspešnim filmovima Početak, Memento, Betmen trilogija, Dunkirk, Interstellar… Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih. Džon David Vašington glavni je protagonista novog Sci-Fi akcijskog spektakla Kristofera Nolana, kratkog, ali jasnog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom rečju – Tenet – i boreći se za opstanak celog sveta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena. Inverzija. Nije putovanje kroz vreme.

Film “Tenet”, prikazuje se u 17:00 i 19:45 po ceni od 400 din, 21:30 po ceni od 430 dinara, od 21:50 po ceni od 715 dinara.

 

Video: Warner Bros. Pictures Argentina

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments