Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Tišina belog grada”, “Jedan sasvim normalan dečko – A.S. (25)” i “Lesi se vraća kući – sinh”.

Arena Cineplex

Film “Tišina belog grada” režisera Daniel Calparsoro, u glavnim ulogama Belén Rueda, Javier Rey, Aura Garrido možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Beživotna tela devojke i mladića od dvadesetak godina pronađena su naga u katedrali španskog grada Viktorija. Kriminalistički profajler Unai i zamenica komesara Alba dobijaju ovaj misteriozni slučaj. Ubrzo otkrivaju da je reč o delu serijskog ubice, koji ritualnim ubistvima već 20 godina teroriše njihov grad. Naporna istraga, puna mračnih ćorsokaka u koje ih navode društvene mreže, dovešc´e policijski dvojac do krajnjih granica, primoravajući ih da se suoče sa bezobzirnim ubicom koji se kroz zločin kreće poput kameleona, a kome mogu biti mnogo bliži nego što veruju. Ekranizacija prvog romana bestseler trilogije španske spisateljice Eve Garsije de Urturi spaja sadašnjost i mračnu prošlost u neumornoj borbi mudrih inspektora protiv nepredvidive zveri, koji se ovog puta neće zaustaviti dok je ne strpaju iza rešetaka.

Film “Tišina belog grada” možete pogledati u terminima od 22:00 po ceni od 350 dinara.

Video: FilmSelect Español

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Jedan sasvim normalan dečko – A.S. (25)”, rediteljeljka Milena Grujić u bioskopu Cineplexx Promenada.

Film “A.S. (25)” prati Saleta, glavnog junaka, koji zajedno sa svojim ortakom Andrejem jedne večeri pljačka menjačnicu. Međutim akcija polazi po zlu i oni spletom okolnosti završavaju u stanu studentkinje iz Poljske, koja postaje njihov talac.
Scenario filma je inspirisan istinitim događajem od pre nekoliko godina, a napisala ga je rediteljka Milena Grujić.

Film “Jedan sasvim normalan dečko – A.S. (25)”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: FAME Solutions

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Lesi se vraća kući-sinh”, reditelja Hanno Olderdissen.

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi. Međutim, zbog novonastalih okolnosti, njegova porodica mora da se odrekne psa i Floovo srce biva slomljeno. Ipak, Lesi se nerado razdvaja od Floa i kreće na putovanje preko cele Nemačke, kako bi se vratila svom voljenom drugu.

 

Film “Lesi se vraća kući”, prikazuje se u 11:30 po ceni od 270 dinara, od 16:15 po ceni od 330 dinara, od 18:15 po ceni od 400 din.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments