Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Prevodioci”, “Lesi se vraća kući” i “Tajni vrt”.

Arena Cineplex

Film “Prevodioci” režisera Régis Roinsard, u glavnim ulogama Lambert Wilson, Olga Kurylenko, Riccardo Scamarcio možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Devetoro ljudi angažovnih za prevođenje omiljenog nastavka, poslednjeg u nizu veoma popularne trilogije, zatvoreno je u jednom luksuznom bunkeru.

Kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na Internetu, posao iz snova postaje noćna mora – lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je on….ili možda ona.

Film “Prevodioci” možete pogledati u terminima od 22:30 i od 22:30 po ceni od 350 dinara.

Video: UniFrance

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Lesi se vraća kući”, rediteljeljka Hanno Ollerdissen u glavnim ulagama Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Matthias Habich, Bella Bading, Nico Marischka u bioskopu Cineplexx Promenada.

Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Nemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kom nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

Film “Lesi se vraća kući”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Warner Bros.Germany

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Tajni Vrt​”, reditelja Marc Munden, u glavnim ulogama Dixie Egerickx, Colin Firth, Julie Walters.

Meri Lenoks je devetogodišnjakinja kojoj u epidemiji kolere u Indiji umiru oba roditelja, a ona ostaje sama i zaboravljena u njihovoj kolonijalnoj vili. Kad je naposletku pronađu britanski susedi i vojnici, ispostavi se da se za suvonjavu, razmaženu i mrzovoljnu Meri nito ne želi brinuti, pa je ubrzo pošalju na brod za Englesku, gde bi je trebao udomiti najbliži rođak kog Meri nikada nije upoznala – gospodin Krejvn (Colin Firth). Budući da ga u Engleskoj sve podseća na smrt voljene žene, gospodin Krejvn najčešće nije u zemlji već putuje svetom pa Meri tako ostaje sasvim sama na njegovom zabačenom i turobnom imanju na severu Engleske. Ipak jednoga dana Meri u vrtnom zidu otkriva zaključana vrata obrasla bršljanom. Događaji koji su potom usledili potpuno su promenili njen život.

Film “Tajni Vrt”, prikazuje se u 11:00 po ceni od 270 dinara, od 13:15 po ceni od 330 dinara, od 17:15 po ceni od 400 din.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments