Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Stan 32”, “Čistilište” i “Igra strave”.

Revija horor filmova “Halloween specijal” od 29. oktobra do 1. novembra donosi na veliko platno Arene Cineplex najgledanije filmove ovog žanra iz prethodnih sezona po specijalnoj ceni od 200 dinara.

Arena Cineplex

Film “Stan 32” režisera Albert Pintó, u glavnim ulogama Begoña Vargas, Iván Marcos, Bea Segura možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Krajem sedamdesetih godina 20. veka, porodica Olmedo kupuje stan 32 u ulici Manuela Malasenja, u starom delu Madrida. Napuštajući malo provincijsko mesto krenuli su put prestonice koja im nudi prosperitet i život iz snova. Ali, postoji nešto što Olmedovi ne znaju: u stanu koji su kupili – nisu sami. Neobjašnjive pojave koje ih prate u stopu uskoro će im ugroziti živote… U najgledanijem ovogodišnjem španskom filmu, koji je zasnovan na istinitim događajima, počinje borba na život ili smrt.

Film “Stan 32” možete pogledati u terminima od 17:45, od 19:50 i od 22:05 po ceni od 350 dinara.

Video: VaDeTrailers

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Čistilište”, rediteljeljka Aurelio Toni Agliata u glavnim ulagama Costas Mandylor, Fred Lobin, Jenny Paris u bioskopu Cineplexx Promenada.

Dr. Molenar i njegova koleginica Emili Kolman garantuju emocionalno i psihološko olakšanje, iako svako od njih ima različito tumačenje terapijskih metoda – Kolman ima klinički, dok se Molenar se više oslanja na upotrebu okultnog. Kriminalistički psiholog Noa Bišop prati troje svojih pacijenata sa odeljenja za kriminal u sanatorijum, verujući da program može nanovo poboljšati život ovih mladih zatvorenika. Molenarov zlokobni plan je otvoreni „obrnuti egzorcizam“: pacijente želi da iskoristi kao razmenu za demonska stvorenja, koja čekaju duboko na imanju na kojem je sanatorijum izgrađen. Iako mnogi pacijenti misle da bi sve mogla biti halucinacija, Noa, uz pomoć Emili – njegove bivše učenice – mora da ostane pri zdravoj pameti i spreči Molenarov brutalni tim upravnika da pripremi dolazak „zveri“.

Film “Čistilište”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: Movie Trailers Source

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Igra strave​”, reditelja Jacob Chase, u glavnim ulogama Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr.

Come Play je nova vizija horora. Mladi Azi Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se oseća drugačije od svih ostalih. Na svom tabletu očajnički traži prijatelja u kom bi našao utehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svet, a Oliverovi roditelji moraju da se bore kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Film “Igra strave”, prikazuje se u 18:00, od 20:00 i od 22:00 po ceni od 400 din.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments