Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Streljcov”, “Vikend sa ćaletom” i “Cinkaroš”.

Arena Cineplex

Film “Streljcov” režisera Ilya Uchitel, u glavnim ulogama Alexandre Petrov, Stasya Miloslavskaya, Aleksandr Yatsenko možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Do svoje dvadesete godine Eduard Streljcov je imao sve o čemu se može sanjati: talenat, novac, slavu i ljubav. On je zvezda u usponu sovjetskog fudbala. Cela zemlja očekuje pobedu od nacionalnog tima na predstojećem Svetskom prvenstvu gde će Streljcov da se suprotstavi velikom brazilskom fudbaleru Peleu. Međutim, neprijatelji sportiste uništavaju njegovu karijeru nekoliko dana pre nego što tim krene na događaj. Kada se čini da se njegova sportska karijera zauvek završila, Streljcov mora ponovo da uđe na teren i dokaže da je pravi šampion koji zaslužuje svačiju ljubav.

Film “Streljcov” možete pogledati u terminima od 18:00, od 20:00 i od 22:10 po ceni od 350 dinara.

Video: Dexin Film

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Vikend sa ćaletom”, rediteljelja Miroslava Momčilovića u glavnim ulagama Nenad Jezdic, Vasa Vranes, Branko Vidakovic u bioskopu Cineplexx Promenada.

Kašika (Nenad Jezdić), sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi, žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Film “Vikend sa ćaletom”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Cinkaroš​”, reditelja Andrea Di Stefano, u glavnim ulogama Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen.

Producenti filmova Grad lopova i Džon Vik donose kriminalističku dramu sa Džoelom Kinemanom, Klajv Ovenom i Rosmundom Pikom u glavnim ulogama. Bivšem specijalcu Piteru Kolsovu svet se okrene naopačke kada završi u zatvoru spašavajući svoju ženu. Dobija priliku za prevremno puštanje iz zatvora uz uslov da postane cinkaroš FBI- a, infiltrirajući se u krugove najmoćnijeg trgovca drogom Njujorka. Nakon što isporuka droge, u kojoj učestvuje, krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora da se infiltrira u najozloglašeniji zatvor. Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu. Hoće li biti dovoljne?

Film “Cinkaroš​”, prikazuje se u 20:00 i od 22:15 po ceni od 400 din.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments