Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Ime naroda”, “Kućni patuljci- Operacija kolačići” i “Igra strave”.

Arena Cineplex

Film “Ime naroda” režisera Darka Bajić, u glavnim ulogama Ljubomir Bandović, Žarko Laušević, Katarina Žutić, Anja Pavićević možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Svetozar Miletić bio je ugledni advokat, član ugarskog parlamenta i doživotan borac za prava i nezavisnost Srba u austrougarskoj Vojvodini. Nakon što je više puta politički osuđivan, njegovu borbu nastavljaju njegova ćerka, prva žena novinar u Srbiji – Milica Miletić i Jaša Tomić, Miletićev naslednik u Srpskoj narodnoj slobodoumnoj stranci koji će i proglasiti prisajedinjenje Vojvodine Kraljevini Srbiji 1918. Ovo je priča o njima i njihovoj borbi.

Film “Ime naroda” možete pogledati u terminima od 17:30, od 20:00 po ceni od 350 dinara.

Video: MegaComFilm

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Kućni patuljci- Operacija kolačići”, u bioskopu Cineplexx Promenada.

krivali su se pod zemljom otkako ih je, pre više od 200 godina proterala zlobna krojačeva žena. Ali, živahna devojčica među njima koja više nije mogla da podnese ovakav skučen život dolazi na površinu zemlje u nameri da otkrije svoj istinski poziv. Zajedno sa dva drugara, završava u pekari mrzovoljnog šefa Tea koji se stalno svađa sa svojim bratom. Dok patuljci prave veliki haos, devojčica je spremna da pomogne Teu. A ko bi više voleo da ga učini “pečenim” nego patuljci?

Film “Kućni patuljci- Operacija kolačići”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: TobisFilmclub

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Igra strave​”, reditelja Jacob Chase, u glavnim ulogama Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr.

Come Play je nova vizija horora. Mladi Azi Robertson je u ulozi Olivera, usamljenog mladića koji se oseća drugačije od svih ostalih. Na svom tabletu očajnički traži prijatelja u kom bi našao utehu i utočište. Upravo tamo tajanstveno stvorenje pokušava ući u njegov svet, a Oliverovi roditelji moraju da se bore kako bi spasili sina od tog jezivog stvorenja.

Film “Igra strave”, prikazuje se u 18:00 i od 21:30 po ceni od 400 din.

Video:Movie Trailers Source

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments