Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Kristofere Robine, gde si?” i “Megalodon: Predator iz dalekih dubina”.

Arena Cineplex

Film “Kristofere Robine, gde si”, reditelja Marc Forster-a, u glavnim ulogama Ewan McGregor, Hayley Atwell, možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

U novom filmu koji nam dolazi iz studija Dizni, pratimo životnu priču Kristofera Robina, sada kao odraslog čoveka i starih, omiljenih likova, Vinija Pua i njegove družine. Kristofer Robin je odrastao, ima svoju porodicu i svoj posao, ali životne obaveze udaljavaju ga od snova i bezbrižnosti života. U trenutku kada pomisli da nema izlaza iz kolotečine, ponovo se sreće sa starim drugom, Vinijem, koji će mu pomoći da vrati radost u svoj život.

Film “Kristofere Robine, gde si”, možete pogledati u terminima od 14:00 po ceni od 300 dinara, od 16:00 po ceni od 300 dinara.

 

 

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Megalodon: Predator iz dalekih dubina”, reditelja Jon Turteltaub-a u kojem glavne uloge tumače Ruby Rose, Jason Statham, Rainn Wilson.

Megalodon je SF akcioni triler snimljen po knjizi Stiva Altensa. Glavnu ulogu preuzeo je nezamenjivi Jason Statham uz nagrađivanu kinesku glumicu Fan Bingbing i Ruby Rose.

Kada se međunarodni podvodni centar, kog vode kineski naučnici, nađe na udaru nepoznate opasnosti dok na dnu Marijanskog rova stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći okeanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubistvu.

 

Film “Megalodon: Predator iz dalekih dubina”, prikazuje se u 15:10 po ceni od 750 dinara, prikazuje se u 16:00 po ceni od 350 dinara,  od 18:25 po ceni od 430 dinara, od 19:00 po ceni od 515 dinara, od 20:00 po ceni od 830 dinara, od 20:45 po ceni od 430 dinara, od 21:15 po ceni od 515 dinara, od 23:05 po ceni od 430 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Video: FilmSelect Trailer

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments