Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Zbogom moroni”, “Deadpool 2” i “Pokajnik”.

Arena Cineplex

Film “Zbogom moroni” režisera Albert Dupontel, u glavnim ulogama Virginie Efira, Albert Dupontel možete gledati u bioskopu Arena Cineplex.

Teško bolesna žena odlučuje da krene u potragu za detetom koje je bila primorana da napusti u svojoj petnaestoj godini. Luda pretraga po administraciji dovodi je licem u lice sa JB, starijim čovekom na ivici rastrojstva, kao i sa gospodinom Blanom čije je entuzijazam impresivan. Neverovatan trio krenuo je na urnebesno i dirljivo putovanje upuštajući se u spektakularnu potragu.

Film “Zbogom moroni” možete pogledati u terminima od 16:30, od 18:45 po ceni od 350 dinar.

Video: Gaumont

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica, možete pogledati OVDE.

Cineplexx Promenada

Cineplexx predstavlja film “Deadpool 2”, u bioskopu Cineplexx Promenada.

Ne bi li nekako sebi zabiberio život, a u potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste dašak avanture i nešto za čime je žudeo, a to je šolja za kafu s titulom „Najbolji ljubavnik na svetu” na njoj.

Film “Deadpool 2”, možete pogledati u više termina na linku samog bioskopa.

Video: th Century Studios

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Pokajnik​”, reditelja Mark Williams, u glavnim ulogama Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney

Veliki povratak Lajam Nisona, u napetoj priči reditelja Marka Vilijamsa, jednog od autora popularne serije „Ozark”. Tom Karter je pljačkaš koji je tokom karijere ukrao 9 miliona dolara iz nekoliko manjih banaka duž SAD-a. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život sa voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta, kojima je dodeljen njegov slučaj, odlučuju da tih 9 miliona dolara zadrže za sebe, a usput da smeste Tomu ubistvo njihovog nadređenog.

Film “Pokajnik”, prikazuje se u 14:30 po ceni od 330 dinara, od 16:30 po ceni od 645 din, od 17:00 po ceni od 430, od 18:30 po ceni od 715 dinara, od 19:00 po ceni od 430 dinara.

Video:Movie Trailers Source

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments