U Požaru koji je izbio danas oko 8h na Novom naselju u Ulici Mileve Marić broj 21, povređene su dve osobe od kojih je jedna bila u besvesnom stanju.

Prema nezvaničnim podacima u stanu je živela starija žena sa dva studenta. Ona je prevezena u kolima hitne pomoći u besvesnom stanju, dok je njen podstanar bio u svesnom stanju, ali je takođe prevezen u bolnicu na dalju dijagnostiku.

Na teren je izašlo 6 vatogasnih ekipa i 4 ekipe hitne pomoći, a policija je sa nekoliko vozila zatvorila ovaj deo ulice za vreme intervencije.

Portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać izjavila je za ‘’Blic’’ da je mladić star 17 godina zbog prekomernog izlaganja dimu prebačen u Dečiju bolnicu a da je žena stara 69 godina u besvesnom stanju prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na reanimaciju.

Mladić je primljen na Odeljenje pulmologije, oseća se dobro i nema znakova trovanja dimom. Ipak, za svaki slučaj je zadržan na opservaciji – izjavila je za ‘’Blic’’ portparolka Dečije bolnice dr Andrea Đuretić.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage, a materijalna šteta je ogroma.

Autor: nsuzivo.rs/blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments