www.infokg.rs

Kragujevčanin Nikola Milojević zaprosio je svoju devojku Tamaru Mladenović u helikopteru dok su leteli iznad Novog Sada. Tamara se oduševila ovim Nikolinim gestom, a neizostavne su bile i suze radosnice. 

U želji da posle tri godine zabavljanja iznenadi lepšu polovinu tridesetogodišnji Kragujevčanin Nikola Milojević je rešio da zaprosi dvadesetrogodišnju sugrađanku Tamaru Mladenović. Želeo je to da učini na nesvakidašnji način pa je 14. jula zakazao panoramskom letenje helikopterom iznad Novog Sada.

www.infokg.rs

Hteo sam da bude nešto inovatnivno nesvakidašnje i da se pamti. Jeste da se plašila visine, ali morala je da pođe zajedno sa mnom. Veridba se sticajem okolnosti desila u Novom Sadu, jer je helikopter firme u kojoj sam rezervisao panoramsko letenje bio baš u tom gradu zbog održavanja Exita”, kaže za InfoKG, Nikola Milojević.

Pomoć da zaprosi Tamaru, Nikoli su pružili i kumovi, na čijoj su se svadbi njih dvoje upoznali, a koji su na zemlji držali transparenet na kom je pisalo “Tamara udaj se za mene!?” Leteli su 1.000 metara iznad “Srpske Atine”, a kada je prilikom sletanja Tamara ugledala taj transparent, Nikola je izvadio prsten i zaprosio ju je. Tamara se prvobitno zbunila i ostala bez teksta, a potom oduševila Nikolinim iznenađenjem i pristala da se uda za njega, a na kraju su joj pošle i suze radosnice.

Tamara i Nikola planiraju da sledeće godine u septembru stanu na “ludi kamen”, a kroz par meseci počinju i sa pripremam za taj čin. Na pitanje da li i za svadbu planira da iznenadi Tamaru, Nikola je bio misteriozan i odgovorio da je sve moguće.

Kragujevčani su izgleda inovativni kada su u pitanju svadbe i prosidbe, pa je tako u aprilu na jednoj svadbi u Kragujevcu, kum umesto puškom jabuku skidao iz autokrana

Izvor: www.infokg.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments