(VIDEO)(FOTO)STRAVIČNA EKSPLOZIJA U CENTRU: Raznet stan, čoveka u plamenu spasile komšije

       

Večeras nešto pre ponoći došlo je do jake eksplozije u Ulici Petra Drapšina 49.

U ekploziji je raznet gotovo ceo stan, a nakon eksplozije čuli su se vrisci. Komšija iz susedne zgrade spasio je čoveka koji je iz stana istrčao u plamenu.

Oštećenja su vidljiva na oklonim zgradama, a delovi stana rasuti su metrima oko eksplozije. Stanari kažu da ih je sve podsetilo na bombardovanje.

Hitna pomoć prevezla je povređenog, a na terenu je veliki broj vatrogasaca. Uzrok ekplozije je za sada nepoznat, a materijalna šteta je ogromna.

Autor: nsuzivo.rs

 

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
M.
18/09/2018 00:45

Strasno je bilo gledati…

Др Миланче Митовски, академик ИАС
18/09/2018 18:41

NEMAR I NEZNANJE! Koja je po redu boca koja je eksplodirala, večeras u stanu u ulici Petra Drapšina u Novom Sadu, ove godine u Srbiji? Nama se dešava meso iz 1982. godine, korišćenje, a zabranjene, GMO hrane, pesticidi, aflatoksini i što ne još? Ako u pomenutim slučajevima manjka stručnost, laboratorije, biznis kao (naj)“viša” sila, što se tiče sudova pod pritiskom i boca za gas, stručnost ne manjka u Srbiji, ukoliko se uopšte pita, a za edukaciju korisnika i korektne kontrole boca, sudova pod pritiskom i kotlova svih vidova treba neko da povede brigu. Ranije to je bila Inspekcija parnih kotlova… Učitaj još »