Vikend na Štrandu uz bogat program za sve generacije

       

Tokom celog vikenda koji je pred nama, najmlađi će moći da uživaju u zanimljivom sadržaju na platou ispod Mosta slobode.

Već sutra, u subotu, 24. avgusta, u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, policijskom upravom Novi Sad, održaće se performans novosadske policije i druženje sa najmlađima. Na Štrand Summer Festu će biti patrolno vozilo Interventne jedinice sa dva policajca, saobraćajni policajac na motoru, policajac iz biciklističke patrole, vodič sa službenim psom, i čamac sa posadom, koji će mališanim pokušati da dočaraju šta je njihov posao i zašto su oni tu.

Uveliko u okviru festivala obeležava se “Eko nedelju“, u saradnji sa Udruženjem “Čepom do osmeha“.

Nakon policijskog performansa i zaboravljenih dečijih igara, sutra je za muzički ugođaj zadužen je bend “Odliv Mozgova”.

Bogat sadržaj spreman je i za nedelju.

Pored obeležavanja “Eko nedelje“, najmlađi će uživati u pravljenju dvoraca u pesku, a oni malo stariji u tradicionalnom zumba treningu sa Mimom.

Nakon gore navedenog sadržaja, obradovaće se i ljubitelji životinja uz još jedan “Dog Show”. Nakon nekoliko nedelja kada je Show organizovan, uz veliku pažnju i interesovanje, i ovaj put organizovan je poseban dan za ljubimce, a isto tako i posebne nagrade koje za najbolje čuva Pedigre.

Prijave pasa vršiće se na licu mesta sa početkom u 19 časova, a program počinje u 19.30 časova.

Već u utorak, 27. avgusta biće upriličeno zvanično zatvaranje festival uz svirku za koju će biti zadužene “Frajle”. Žurka kreće u 20 časova, a pre toga, u 18 časova, održaće se zvanično proglašenje pobednike iz kategorije “Najlepša devojka Štranda”, “Najlepši momak Štranda” i “Najlepši osmeh Štranda” – uz prijatelje iz Orbita.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments