BMC Procity 18 CNG by Conecto NS, on Flickr

Putnici su dužni da se pridržavaju donetih mera, a vozač je u obavezi da ih upozori na nošenje maski u vozilima.

– Autobuski saobraćaj se odvija u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i po potrebi u špicevima se pojačavaju kapaciteti vozila. Preduzeće je preduzelo sve potrebne epidemiološke mere Gradskog štaba za vanredne situacije, a njihovo poštovanje kontroliše nadležna inspekcija – Rečeno nam je u JGSP-u

Ranije je Gradski štab za vanredne situacije doneo je naredbu da se obavezno nose zaštitne maske u javnom gradskom, prigradskom i međumesnom prevozu, u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća ”Novi Sad”.

Zbog snežnih padavina u našem gradu saobraćaj je otežan, ali to nije uticalo na gradski prevoz koji se odvijao bez većih problema.

Kako su za naš portal rekli iz ovog preduzeća, sneg nije izazvao probleme u autobuskom saobraćaju, saobraćaj se odvijao redovno i u gradu i u prigradskim naseljima.

“stanje u gradskom prevozu je uobičajeno za radne dane u zimskom periodu, osim što je i dalje smanjen broj putnika zbog aktuelnog đačkog raspusta”.

Linija broj 52, vremenske prilike nisu omele funkcionisanje gradskog niti prigradskog saobraćaja(BMC Procity 18 CNG by Conecto NS, on Flickr)

Iz JGSP dodaju da će odvijanje saobraćaja u narednom periodu zavisiti od vremenskih prilika i stanja na putevima.

Autor: N.S.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments