Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević gostovao je jutros na Jutarnjem programu Pink televizije. 

-Bolnica je završena u rekordnom roku. Kad smo kretali nisam ni ja verovao da ćemo u roku završiti i dalje mi je neverovatno kako su neimari to uradili, zahvaljujem im- rekao je Vučević.

Istakao je da u ovoj bolnici dobili više kreveta na intenzivnoj nego što su sve bolnice u Vojvodini imali, a juče je prebačeno 20 pacijenata sa drugih klinika iz Vojvodine.

Bolnica je opremljena najsavremenijom opremom; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Na birou Vojvodine nema lekara više. Stigli su i ljudi iz Leposavića da rade. Rekao bih da za devet godina koliko vodim ovaj grada, pored Žeželjevog mosta, ovo je jedan od najvećih događaja kojem sam prisustvovao- naglasio je gradonačelnik.

NADAM SE DA NIKO NIJE DONIRAO NOVAC

Gradonačelnik se dotakao i lažnog profila, koji je pre nekoliko dana osvanuo na Fejsbuku.

-Slabo se razumem u to, meni su javili da postoji lažni profil i ja sam prijavio. Ispostavilo se da je profil iz inostranstva. Bio sam prinuđen da se oglasim zbog toga što su tražili donacije građana- rekao je prvi čovek Novog Sada.

U VOJVODINI ŽIVE SRBI, HRVATI, MAĐARI

-Ovo nije prvi put da je to bilo, to je bilo za vreme Bojana Pajtića, ali je postojao otpor građana. Ja ne mogu nikome da zabranim da bude Marsovac ili Eskim, ali ne možemo da dozvolim da se zakonski postavi da nešto što ne postoji odjedanput postoji u Ustavu. Mislim da ta ideja ne može da prođe- istakao je gradonačelnik.

On smatra da je ovo pokušaj crnogorskog scenarija, koji ne sme da se dogodi.

-Ovo je sve protiv Srba. Ne verujem da će se bilo koji Mađar izjasniti kao Vojvođanin- naglasio je.

nsuzivo.rs

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Danijel
03/09/2021 10:57

Naravno ja sam madjar i naravno da nikako ali nikako se nece dogoditi bilo kakav scenario. Rodjen sam u Novome Sadu isto kao i moj cukun deda i svi ostali posle i naravno da se uopšte niti obazirem na tamo neke ko zna koje odnosno koji su došli malte ne juce da menjaju nesto pohadjao sam skole na srpskom jeziku i drugari sa kojima sam odrastao i sadašnji su srbi ne razumem zasto uopšte to neko moze da smisli jer ja nisam niti se osećam kao neka nacionalna manjina ne nikako jer ja sam ovde rodjen ovde zivim i ovde… Učitaj još »

Mile
04/09/2021 22:38

A ulica Vojvođanskih brigada!?? A mlada Vojvođanka bombe bacala pa Vojvođanska banka, pa na karti-mapi piše Vojvodina, FK Vojvodina!? Šta ćemo “gospodo”!??

Grut
05/09/2021 06:38

Ма пусти ти те твоје празне приче градоначелнике, него да ли ће Нови Сад конкурисати за субвенције за набавку фотонапонских панела за производњу ел. енергије? За прозоре и врата ниси имао оних 25% новца изгледа . Ако и сада оманеш
црно ти се пише, значиће да си град лоше водио и на просјачки штап га довео. Теби и твојима изгледа остаје само лелемуђење о вери, нацији и писму. Сав вам је смисао у томе.