Foto: Damir Kremer

Predstavnici radnika JGSP Novi Sad razgovarali su danas u Gradskoj kući sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem.

Zaposleni u JGSP-u predočili su gradonačelniku trenutnu situaciju u preduzeću i ovom prilikom istakli da bi trenutni problemi mogli da imaju dugotrajne posledice po poslovanje ovog gradskog preduzeća.

Foto: Slobodan Kostić/Autobusi.net

Gradonačelnik je istakao da je uspešno poslovanje u interesu svih Novosađana. On je saopštio predstavnicima zaposlenih, da će u okvirima svoje nadležnosti preduzeti sve adekvatne mere kako bi se osigurao nesmetan rad tog preduzeća.

Podsetimo, naš portal prvi je pisao o problemima JGSP Novi Sad, nezadovoljstvu radnika i odlasku vozača u inostranstvo. Tom prilikom, razgovarali smo sa predsednikom sindikata Nezavisnost Obradom Tepićem.

Autor: A.G.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lyman Zerga
25/01/2018 12:14

Povećana cena prevoza, smanjena cena parkiranja? Očigledno privlačenje ljudi da više voze svoja vozila, a manje da koriste JP. Sem toga, stalna kašnjenja, neobavljeni polasci… kad građani jednom odu od JP, teško ćete ih vratiti ponovo. Nekad davno, NS se mogao pohvaliti najboljim JP u Srbiji, sad je to jako daleko. Srećno!