Foto: Tons

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Miloš Vučević oštro osuđuju pretnje i uvrede upućene deci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koje su juče i danas na društvenim mrežama uputile pristalice Saveza za Srbiju.

“Zahtevam od nadležnih organa da se u skladu sa odgovarajućim zakonima, bez odlaganja i izgovora, kazne počinioci ovih dela. Istovremeno, javno osuđujem lidere političkih stranaka okupljenih oko Saveza za Srbiju, koji svojim delovanjem stvaraju okvir za najgore uvrede i pretnje. Posebno je zabrinjavajuće što su deca najviših političkih predstavnika sve češća meta agresije i napada”, izjavio je Igor Mirović.

“Nakon višednevne kampanje Saveza za Srbiju i njihovih medija protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovih najbližih, ovo je rezultat te bolesne mržnje propalih političara i ljudskih kreatura. Taj Đilas, taj Jeremić, ti razni Trifunovići, Obradovići i ostali otrovani mržnjom i zavišću, ta samozvana ‘elita’, taj samoubeđeni krem de la krem, te salonske patriote .. zapravo su jedna banda prestravljenih lopova i prevaranata koja je sada izgubila sve kompase. Izgubljeni su u vremenu i prostoru. Izgubljeni su u Srbiji koja odavno nije ona tužna, siromašna, ponižena i obespravljena, kakvu su je oni ostavili – žuta banda. I sada pokušavaju da se izvuku iz sopstvenog blata. I zato svaki dan napadaju Aleksandra Vučića, njegovu porodicu, saradnike, i pokušavaju da otruju Srbiju svojim bolesnim i gnusnim lažima. A lažu i da su oni sami ugroženi. A njih niko ne ugrožava. Njima se niko i ne bavi. Njih narod neće! I neće ih spasiti ni laži, ni pretnje, ni njihovi medijski plaćenici, ni milioni koje su ukrali od naroda Srbije. Još jednom apelujem na nadležne državne organe da spreče ovu prljavu kampanju protiv predsednika Aleksandra Vučića i njegovih najbližih. Jer ako su sada svakodnevno izloženi brutalnim pretnjama, šta možemo očekivati kad izborna kampanja počne. Imate li Vi decu, gospodo?”, poručio je u saopštenju potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Miloš Vučević.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments