Foto: nsuzivo.rs

-Ovo je za svaku osudu, kad god se preti bilo kome, a posebno novinarima, posebno medijima. Ono što želim da kažem je da nije dobro da političari vode politiku protiv nekog medija- naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Na pitanje novinarke našeg portala Vučević se, osim  osvrnuo da se držanje konferencija ispred privatnih medija ne radi.

-Obično se ova rasprava drži oko javnih servisa, ali nikada nismo imali da neko ide da napada privatne medije, ili ja bar nisam učestvovao u tome. Posebno ne razumem političare koji ne dozvoljavaju svim medijima da im postavljaju pitanje. Ja sad ovde treba da se bavim time da li ste svi ovde novinar. Vi ste svi predstavnici medija i ja vas uvažavam- ističe gradonačelnik.

Vučević je kazao da očekuje da će policija razotkriti ko je grafit pretnje napisao i da će prestati hajka na novinare.

-Držite konferencije ispred Gradske kuće, držite konferencije protiv mene i politike, ali nemojte protiv novinara. To se ne radi, valjda postoje neke iole civilizacijske vrednosti- zaključio je.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Duki
07/04/2021 15:29

Nisu oni novinari. Oni su tvoja PR sluzba gradonacelnice. Ovo i jeste protiv tebe. Steta sto ne zovu gradjane da izadju sa njima…