Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević reagovao je na izmišljotine lažnog svedoka i tekst “Večernjeg lista” da je Aleksandar Vučić tukao zarobljenika u Hrvatskoj 1991. godine

– Ovo je još jedna u nizu idiotskih izmišljotina kojom se samo potvrđuje potpuna opsednutost i isfrustriranost zbog uspeha koje niže naš predsednik Aleksandar Vučić. Valjda pokušavaju da obore nacionalni rekord u plasiranju laži i “punjenju” medija o Vučuću i Srbiji, a setite se da su samo u jednom danu imali čak 122 vesti o Aleksandru Vučiću – napisao je Miloš Vučević.

On kaže da je potpuna nebuloza da je Aleksandar Vučić ikoga tukao u Hrvatskoj 1991. godine.

– Mogli su bar malo inteligentnije da slažu. Aleksandar Vučić je u to vreme bio student, i to jedan od najboljih. Nije se bavio politikom. Na sreću svih nas, kasnije je krenuo tim putem i mi svi zajedno sa njim, i cela Srbija koja danas ima čime da se pohvali, i koju svi hvale zbog uspeha na ekonomskom i diplomatskom planu, za razliku od onih koji nonstop plasiraju besmislene laži uz pomoć domaćih tajkuna i njihovih medija. Njih niko ne da ne hvali, već i ne spominje – napisao je gradonačelnik Novog Sada.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments