Foto: Instagram

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je danas komandu Prve kopnene brigade gde je razgovarao sa komandantom i grupom oficira brigade. 

-Ko ne hrani svoju vojsku, hraniće tuđu! Otac sam dvojice sinova i bio bih veoma srećan da se vrati obavezni vojni rok, jer vojnici su požrtvovani ljudi i pravi domaćini. Baš s tako dobrim ljudima danas sam uživao družeći se u komandi Prve kopnene brigade, gde sam razgovarao sa komandantom, brigadnim generalom Zoranom Naskovićem i grupom oficira ove brigade. Grad je pomogao rekonstrukciju krova i fasade komande, ograde Doma vojske kao i rekonstrukciju kasarne Tvrđava sa oko 120 milona dinara, a pomoć ćemo nastaviti, jer oficiri sa kojima sam se družio svojom profesionalnošću i patriotizmom to i te kako zaslužuju. Vojska Srbije je najbolje što ova zemlja ima, treba da smo ponosni na nju i njene pripadnike. Nama je čast, privilegija, pa tek onda i obaveza da sarađujemo s vama- stoji na Instagram profilu gradonačelnika.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Razum
22/09/2021 13:29

Pa sto ih ne posalje dobrovoljno?

dule
22/09/2021 13:44

Gospodine koliko znam dobrovoljno služenje nije nikad ukinuto, prema tome vaši sinovi slobodno mogu da idu u vojsku…
Našu decu ostavite na miru

Tara
22/09/2021 17:40

Ha,ha,ha,ha.Gde li bi ti tvoji sinovi služili taj vojni rok.Sigurno u Surdulici.Ha,ha…Jao ko vas ne zna skupo bi vas platio.

gari89
23/09/2021 11:11

Ala huškaju već dve godine na obavezno služenje, znači biće dogodine. Mora neka firma da se ugradi za silne uniforme.