Foto: nsuzivo.rs/Stefan Koprivica

Gradonačelnik Novog Sada istakao je danas, u obilasku Budisave, da će u narednih nekoliko dana izneti zanimljive podatke o uređenju priobalja

Foto: nsuzivo.rs/Stefan Koprivica

Gradonačelnik Novog Sada istakao je danas, u obilasku Budisave, da će u narednih nekoliko dana izneti zanimljive podatke o uređenju priobalja.

– Ovi koji drže najgoru kampanju protiv svog grada i budućnosti, pokazaću šta su Bora Novaković i Igor Pavličić spremali za priobalje. Isti ti koji su danas protiv njega – rekao je gradonačelnik.

On je istakao da su oni predvideli da se cela Kamenička ada betonira, a da su za Šodroš predvideli da bude zatvorenog tipa.

Videli Šodroš nisu, a ja sam igrom slučaja tamo odrastao. Oni kažu Novi Sad na vodi, koji ne postoji kao projekat; foto: nsuzivo.rs

– Oni su reklamirali da će biti marina sa hotelom, a sad su protiv marine. Imate njihove izjave da će Novi Sad 2021. godine dobiti marinu sa hotelom. Angažovali su strane agencije da im urade uređenje priobalja. A tad je moglo gari, a sad ne može. Pa, šta se promenilo gari, od tada do sad? Videli Šodroš nisu, a ja sam igrom slučaja tamo odrastao. Oni kažu Novi Sad na vodi, koji ne postoji kao projekat – istakao je Vučević.

Gradonačelnik navodi da njih sve vreme muči brodogradilište, jer su ga oni prodali Bokanu, ubijenom u obračunu u Grčkoj.

– Niko sa strane neće doći da nam uredi Novi Sad. Ni iz drugih gradova, a da vam kažem ni iz drugih država. Svi mogu da iznesu svoje mišljenje, ali će se o Novom Sadu odlučivati u Novom Sadu – naglasio je Vučević.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments