Ilustracija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je prokomentarisao veliku akciju u kojoj su uhapšeni Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja i 19 njegovih saradnika.

Kako je rekao, ovakve akcije su rezultat jasnih smernica koje je predsednik Vučić dao organima bezbednosti.

– Akcije policije, čiji smo svedoci prethodnih dana i jutrošnja hapšenja, očigledan su rezultat jasnih smernica koji je predsednik Vučić dao organima bezbednosti da se krene u odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala. I drago mi je da već vidimo rezultate rada ministra Vulina i policije, koji zaslužuju sve pohvale i podršku. Podržavam sve akcije policije, BIA i drugih državnih organa na suzbijanju svih oblika organizovanog kriminala – rekao je Vučević.

On je dodao da je ovo veliki korak u nastavku obračuna sa organizovanim kriminalnim grupama koje su umislile da su jače od države.

– Neki su umislili i da jesu država. Nadam se samo da će tužilaštvo i sudovi raditi svoj posao efikasno i odgovorno i da neće dozvoliti da se bilo koji pripadnik kriminalne organizacije provuče bez zaslužene kazne – rekao je Vučević.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stazi
05/02/2021 13:47

Svi ste vi ista ekipa

Komsa
06/02/2021 17:48

Hoce li se Gradonacelnice hapsiti po Novom Sadu ekipe koje su ne dodirljive sa Detelinare? Jedan debeli i jedan sto copa? Ja mislim da su oni sada na redu.

Jebem li ga ne znam ime
07/02/2021 09:01

Hapse sami sebe