Zagrevanje za EXIT ovog vikenda u Promenada chill out zoni

       

Ove godine na EXIT-u okupiće se legendarni umetnici koji i dalje suvereno vladaju svetskom scenom, ali i najpopularniji heroji novih generacija. Tokom poslednjeg junskog vikenda u šoping centru Promenada, možete se pripremiti za predstojeće Exit ludilo. 

Kako se bliži Exit tako se polako zagrevamo za nezaboravne nastupe omiljenih izvođača, ovog vikenda od 16 do 21 čas u Promenada chill out zoni osetite neverovatnu pred-festivalsku atmosferu i zabavite se uz Face painting u Exit tribe stilu.

Zona je zamišljena kao savršeno mesto za opuštanje u popodnevnim satima ili pred izlazak.

U Promenada chill out zoni na terasi koja gleda na Petrovaradinsku tvrđavu, gosti mogu uživati u DJ program AS radija gde će imati priliku da učestvuju u aktivaciji i osvoje karte za ovogodišnji EXIT festival.

Foto: Exit

Detalji aktivacije:

Posetioci će, imati priliku da urade Face painting u tribe stilu akrilnim bojama, zatim će se na licu mesta fotografisati sa kružnim ramom u bojama Tribe-a i fotografiju objaviti na Instagramu uz korišćenje #READYFOREXIT.

Proglašenje pobednika će biti svakog petka tako što će fotografije sa najvećim brojem lajkova biti nagrađene kartama za Exit.

Iskoristite šansu da se dobro zabavite i osvojite karte poslednjeg vikenda pred najveći muzički festival u Evropi. Žurka u Promenada chill out zoni startuje 29. juna od 16 do 21 čas, a nastavlja se 30. juna u istom terminu. 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments