foto: Printscreen/Facebook

Lažni ekološki aktivisti, opozicionari i aktivisti nevladinih organizacija su danas nastavili blokadu puteva u Beogradu i više mesta u Srbiji. Da se ne radi o brizi za ekologiju i prirodu jasno je čim se pogleda ko su organizatori protesta i oni koji maltretiranje glađana Srbije podržavaju.

Blokadu puteva formalno organizuju ekološke organizacije koje su finasirane od strane Rokfeler fondacije, a na protestima su prisutni Dragan Đilas, Marinika Tepić, Marko Vidojković, Nenad Kulačin i dr.

Kako ekskluzivno saznajemo, jedan od organizatora blokade saobraćaja na državnom putu prvog reda M21  Šabac – Novi Sad, je Darko Drljan. On je inače zaposlen u Putevima Srbije gde je zadužen za obezbeđenje.

Dok Drljan prima platu iz budžeta Republike Srbije to mu ne smeta da, sa opozicijom i raznim NVO, maltretira građane naše zemlje od čijeg novca živi.

Iz ovog slučaja se najbolje vidi koliko tzv. ekolozi zaista brinu o interesu građana Srbije. Kao što je jedan od predvodnika protesta, Marko Blagojević, zemljište u Slatini prošle godine prodao firmi “Rio Sava exploration” za preko 700 hiljada evra, dok sa opozicijom u Srbiji pokreće proteste, tako i Drljan živi primajući platu iz bužeta Srbije, a sa druge strane sprečava slobodno kretanje naših građana.

Podsetimo, na blokadama puta u Beogradu lažni ekolozi su napravili nekoliko incidenata. Autobus koji saobraća na relaciji Obrenovac – Železnik je kamenovan kod skretanja za Železnik, a na Slaviji je došlo do svađe i lupanja automobila.

24sedam

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments