Sezona kupanja na Štrandu, 107. po redu, juče 30. septembra zvanično je završena.

Od 8. maja, kada je počela prodaja ulaznica do kraja sezone, prodata je 346.421 dnevna karta i preko 5.000 sezonskih. Najveće posete zabeležene su tokom avgusta, dok je zbog velikog kišovitog vremena u junu i julu broj gostiju bio manji.

“Protekla sezona može da se oceni kao uspešna, sudeći, pre svega, po rezultatima rada spasilačke službe i kvalitetu pruženih usluga. Broj pritužbi građana ove godine znatno je smanjen, a to se najviše odnosi na higijenu i problem sa bukom. Događaji koji su obeležili sezonu koja je za nama su Štrand fest koji je održan ispod Mosta slobode, dnevne žurke za vreme Muzičkog festivala Egzit, Memorijalni turnir u tenisu glavom Vladimir Francišković i nekoliko turnira u uličkom basketu i odbojci na pesku”,  navodi se u saopštenju Gradskog zelenila.

Do početka 108. kupališne sezone koja startuje 1. maja naredne godine, kapije Štranda ostaće otvorene za posetioce, ulaz se neće naplaćivati, a radno vreme koje je na snazi od danas je od 8 do 20 časova. I u međusezoni biće zanimljivih događaja na Štrandu, a prvi u nizu biće održan u sredu 3. oktobra od 9 do 12 časova. Za tada je zakazan kros mališana koji pohađaju vrtiće Radosnog detinjstva.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments