Završena 107. kupališna sezona na Štrandu

       

Sezona kupanja na Štrandu, 107. po redu, juče 30. septembra zvanično je završena.

Od 8. maja, kada je počela prodaja ulaznica do kraja sezone, prodata je 346.421 dnevna karta i preko 5.000 sezonskih. Najveće posete zabeležene su tokom avgusta, dok je zbog velikog kišovitog vremena u junu i julu broj gostiju bio manji.

“Protekla sezona može da se oceni kao uspešna, sudeći, pre svega, po rezultatima rada spasilačke službe i kvalitetu pruženih usluga. Broj pritužbi građana ove godine znatno je smanjen, a to se najviše odnosi na higijenu i problem sa bukom. Događaji koji su obeležili sezonu koja je za nama su Štrand fest koji je održan ispod Mosta slobode, dnevne žurke za vreme Muzičkog festivala Egzit, Memorijalni turnir u tenisu glavom Vladimir Francišković i nekoliko turnira u uličkom basketu i odbojci na pesku”,  navodi se u saopštenju Gradskog zelenila.

Do početka 108. kupališne sezone koja startuje 1. maja naredne godine, kapije Štranda ostaće otvorene za posetioce, ulaz se neće naplaćivati, a radno vreme koje je na snazi od danas je od 8 do 20 časova. I u međusezoni biće zanimljivih događaja na Štrandu, a prvi u nizu biće održan u sredu 3. oktobra od 9 do 12 časova. Za tada je zakazan kros mališana koji pohađaju vrtiće Radosnog detinjstva.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments