Foto: Dnevnik.rs
Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata – pasoša, ličnih karata i vozačkih dozvola pred sezonu letnjih godišnjih odmora, šalteri u MUP-u će raditi i nedeljom, a od sutra, 1. juna, biće produženo i radno vreme šaltera radnim danima i subotom u policijskim sedištima svih policijskih uprava u zemlji.

Uprava za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova donela je tu odluku po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

MUP u saopštenju podseća da od 29. maja, nedeljom od 8 do 15 sati građani mogu da zakažu termin elektronskim putem ili ličnim dolaskom, ali i izvaditi lična dokumenta u Policijskoj stanici Novi Beograd, SIV-3 u Ulici Omladinskih brigada 1 i u Policijskoj upravi u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja 143.

Nedeljom rade i šalteri u sedištu Uprave za upravne poslove PU za grad Beograd u Ljermontovljevoj ulici 12a.

Građani će od 5. juna i nedeljom od 7.30 do 15.30 moći da podnesu zahtev za izdavanje dokumenata u Policijskoj upravi u Nišu, u MK Filip Kljajić, Ulica vojvode Tankosića 9a, i u Policijskoj upravi u Kragujevcu, na Trgu slobode 3.

Omogućeno je i više termina za elektronsko zakazivanje i podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata i to u policijskim upravama i stanicama u Kragujevcu, Nišu, Smederevu, Šapcu, Vranju, Jagodini, Zrenjaninu i Pančevu.

MUP će, kao i do sada, na dnevnom nivou pratiti potrebe građana i na osnovu broja zahteva reagovati pravovremeno i preduzimati odgovarajuće mere kako bi naši građani u što bržem roku izvadili nova lična dokumenta.

Još jednom se iz MUP-a najsrdačnije zahvaljuju građanima na poverenju.

Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments