Za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd – Stara Pazova – Novi Sad – Subotica – državna granica, određena je zabrana saobraćaja u delu Temerinske ulice, u zoni raskrsnice sa Venizelosovom ulicom. Zabrana će biti na snazi do 31. marta 2021. godine.

Tranzitni saobraćaj iz pravca Temerina prema Irigu, u raskrsnici ulica Temerinske i Partizanske, preusmerava se levo na Put Šajkaškog odreda, zatim Ulicom Bajči Žilinskog, Beogradskim kejom, Ulicom Marka Miljanova i Venizelosovom ulicom prema drumsko – železničkom mostu i dalje redovnim tranzitnim pravcem.

Tranzitni saobraćaj iz pravca Zrenjanina prema Irigu, nakon Кaćkog mosta, preusmerava se desno na saobraćajnu petlju ispod Кaćkog mosta, zatim Ulicom Bajči Žilinskog, Beogradskim kejom, Ulicom Marka Miljanova i Venizelosovom ulicom prema drumsko – železničkom mostu i dalje redovnim tranzitnim pravcem.

Trase linija javnog prevoza koje se pružaju Temerinskom ulicom, menjaju se, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Кisačke ulice, pružaju Кisačkom ulicom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje redovnom trasom.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments