Još jedno novosadsko igralište na novosadskom naselju Satelit je uništeno! Redakciji NS Uživo javila se šokirana žiteljka poslavši fotografije na kojima se jasno vidi skoro pa demoliran prostor. 

Na fotografijama se mogu videti razglavljene ljuljaške, rupe po betonskim podnim pločama, komadi odlomljenih delova mobilijara, cigle, kamenje i odlomljena ograda.

Kako žiteljka Satelita tvrdi jasno je da su za štetu kriva ona malo starija deca, koja su prerasla ljuljaške i tobogane, pa uveče sede na igralištima, lome i uništavaju.

Ovo je nažalost scenario koji se neprestano ponavlja u Novom Sadu i problem za koji još uvek nije pronađeno pravo rešenje.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Драган
27/09/2021 15:40

Е,коме ми оставвљамо Србију!

Ivana
27/09/2021 23:35

Ovakve scene se svakodnevno mogu videti na Trgu Komenski! Novo dečije igralište trpi svakodnevno izivljavanje od strane učenika susedne elektrotehničke škole! Gde je komunalna policija???

Steva
28/09/2021 08:37

Zaista ne znam kakva je funkcija komunalne policije u gradu, ako nisu u stanju da spreče decu i srednjoškolce da divljaju po igralištima ili naleću na ljude biciklima u pešačkoj zoni? Da nisu možda napravljeni samo da obilaze i sprečavaju kućne žurke….?

Kale
28/09/2021 16:14
Reply to  Steva

Komunalna policija – izmisljeno radno mesto da bi se novac prao.