Foto: Empower Adventures/Shutterstock

Mesto u Vojvodini koje sva deca obožavaju i u kojem se osećaju kao u oazi mira i edukacije dobiće jedan zanimljiv sadržaj- Avantura park. Grad Subotica oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju ovog kompleksa u okviru Zoo vrta Palić

Predviđena površina za postavljanje avantura parka iznosi 565m2.

Na koji je planom predviđen za proširenje zoološkog vrta, planirano je postavljanje poligona za rekreaciju- Avantura park, kako bi se postojeći kompleks dopunio sadržajima koji su namenjeni za rekreaciju i razonodu posetilaca.

Prema projektu park će imati dva nivoa. Donji nivo predviđen je za mlađe, na visini od 80-200cm, dok će gornji nivo biti na visini od 300-500cm.

U parku će biti postavljen mostić na sajli, balans greda sa preprekama, viseći balvani, tarzan lijane, uspravni balvani za provlačenje, bačve za provlačenje, viseći zid sa hvatovima, gelender-zip lajn, paukova mreža, viseći most od mreže, most sa diskovima, hod po žici, viseći zid sa rupama.

Predviđena površina za postavljanje avantura parka iznosi 565m2. Naručilac plana je Park Palić doo, a obrađivač JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica.

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Veterinar
12/10/2021 00:40

Bolje opremite i upristojite postojeće objekte za smeštaj životinja!

Ivana
12/10/2021 09:50

Super ideja

Avanturist
12/10/2021 11:49

Nemate nemare …. Pa zabave ima i van zoo, ok lep je ambijent zeleniš ali prazna mesta za životinje.