Grupa huligana uništila novogodišnju dekoraciju na Trgu Republike

       

Grupa oko 5-6 huligana uništila je sinoć posle ponoći novogodišnju dekoraciju na Trgu Republike

Momak koji se zatekao na licu mesta nije smeo da reaguje jer je bio sam, huligani su se udaljili kroz mračne ulice Podbare.

Materijalna šteta je velika, a delikventi koji su ovo učinili nažalost ne shvataju težinu svog dela. Kućno vaspitanje ovde je zakazalo, pa se pitamo da li je roditelje ovih mladića bar malo sramota postupaka njihove dece. Da li će ćutati kada ovi huligani ubiju ili povrede čoveka ili životinju!?

Autor: nsuzivo.rs

11
Komentari:

8 Komentara
3 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
11 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
letnje gume i alkohol

Ma to se Deda Mraz napio sinoc pa se skrljao sa sanki

Dacha

HAHAHAHAHAHHAH

Nikola

Malo se napili pa im je proradio nacionalisticki gen jer ko je video u pravoslavnoj drzavi da se kiti CELA drzava u novembru. Pravoslavna drzava malo sutra.

blabla

Koliko znam, Srbija je sekularna drzava, a da SPC plaća porez imali bi još lepše praznične ukrase.

A stvarno, šta je sa kamerama?

Miki

Srbija nije pravoslavna drzava. Vecina stanovnistva smatra se pripadnicima pravoslavne veroispovesti, ali Srbija je sekularna drzava. Inace kakve veze ima vreme montiranja dekoracije sa tim da li je nesto pravoslavno ili ne?

sasa

a gde su sada sve kamere koju su placene kao suvim zlatom. Pa valda mogu da ih tako nadju, pa nek im mama i tata plate svu stetu plus KAZNA

Laki

Treba postaviti kamere, naći ih, oni ili njihovi roditelji da plate svu štetu, Novogodišnje praznike da provedu u zatvoru, i da dobiju bar šest meseci društveno korisnoj rada – na primer da čiste najlon pijacu svake subote i nedelje !

Miki

Malo se napili. Dešava se. A i ovi počeli sa tim kićenjem mesec i po dana pre Nove. Pih!

Branislav

Ovakva (ne) dela nemaju svoje primarno izvorište ni u jednoj ideologiji niti bilo kom drugom načinu svrstavanja ljudi.Jednostavno, radi se o psihopatološkoj i sociopatološkoj pojavi.Lek za to je odavno poznat, represija.

deo demosa

MRAČNE ULICE PODBARE. Ahahaha

Ladački

Ništa čudno…Konji na ispaši po detelinari,janjad se peku po limanima,svinje trčkaraju,dok Žare i Goci zastupaju novosadski kultivizam sa sve zavičajnim danima u paketu,kulminacija ni ne može biti CIVILIZACIJA! FUJ,PI,stidimo se vas…