Američki horor: Izgladnjivali, tukli i vezivali lancima 13 dece!

       
Foto: AP Images

Kalifornijski par optužen da je tukao, lancima vezivao i izgladnjivao svojih 13 dece u porodičnoj kući, u petak je priznao krivicu po više tačaka optužnice, među ostalim za mučenje, zlostavljanje dece i njihovo držanje u zatočeništvu.

Dejvid Tarpin (57) i njegova supruga Luis Tarpin (50), izvedeni su pred sud okruga Riversajd gde su priznali krivicu u dogovoru s tužiteljima kako bi dobili kazne od najmanje 25 godina u zatvoru, otkrio je lokalni tužitelj Majkl Hestrin.

Neće im se suditi i služiće doživotnu kaznu bez mogućnosti ublažavanja pre nego što odsluže 25 godina za taj zločin koji je zgrozio Peris, naselje na jugu Kalifornije. Par prvotno nije priznao krivicu.

Roditelji Dejvida Tarpina otkrili su za medije da su njihov sin i snaja duboko religiozan par koji je školovao svoju decu kod kuće i od njih zahtevao da napamet nauče Bibliju.

“Ovo je među najgorim, najužasnijim slučajevima zlostavljanja dece koji sam video”, rekao je Hestrin na konferenciji za medije.

Policija je 2018. upala u dom Tarpinovih, oko 110 kilometara istočno od Los Anđelesa, nakon što je jedno od zatočene dece pobeglo.

Izgladnela 17-godišnja devojka pobegla je kroz prozor i pozvala snage sigurnosti. Policija je potom pronašla njenih 12 braće i sestara, starih između 2 i 29 godina, unutar mračne kuće intenzivnog mirisa. Neki od njih bili su lancima vezani za krevet.

Tužitelji su istakli kako žrtve nisu imale pristup normalnoj ishrani, osnovnoj higijeni i lečenju, i kako su strogo kažnjavani zbog “prekršaja” poput potrošnje vode kod pranja ruku.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments