Mančester: 90 miliona evra za novosadskog fudbalera

       
Foto: ZeeKwatt Web Portal

Konačno je potvrđena informacija koja dugo kruži u svetu ljubitelja fudbala. Najtraženiji srpski fudbaler, Sergej Milinković Savić dogovorio je transfer u Mančester Junajted.

Britanski fudbalski tim za novosadskog fudbalera izdvojio je sumu od vrtoglavih 90 miliona evra. Prema izvorima bliskim upravi kluba, postojala su premišljanja oko činjenice koliko je moćni Junajted zaista spreman da plati mladog igrača.

Ispostavilo se, da je veliki talenat dobrodošlo pojačanje Mančesteru i da je klub spreman da učini sve, kako bi Sergej već tokom leta zaigrao u crvenom dresu.

Prema rečima njegovog menadžera Mateje Kežmana, potpuno je logično interesovanje koje su klubovi pokazali za Milinkovića Savića.

Portal Mondo navodi da poznansto između Kežmana i Murinja zasigurno igra važnu ulogu u pregovaračkim odnosima između mlade nade fudbala i čuvenog britanskog kluba.

Podsećamo, krajem prošle godine naš portal je pisao o interesovanju Junajteda za Sergeja Milinkovića Savića. Prema tadašnjim raspoloživim informacijama, Mančester je za Milinkovića Savića bilo spreman da izdvoji 110 miliona evra, što bi talentovanog fudbalera učinilo trećim najplaćenijim igračem planete.

Više o Sergeju i transferu u Junajted možete pročitati OVDE.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: